Rabu, 3 Jun 2015

LAIN JADINYE...

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 8:28 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

SEDIH~~~

Mana janji nak konvo same same.. Mana janji nak jumpe mase konvo... Mane pergi semua tu... Kau tipu...
Bukan ke mase exam tu kau dah bat betol betol... Bukan ke mase sebelum exam tu kau dah janji nk belajar betol betol...

Tapi~~~~~
Aku tak boleh nak marah kat kau jugak... aku tau kau dah buat sehabis baik.. aku sentiasa doakan yang terbaik untuk kawan kawan akuu... tak pe weyy walaupun kau tak dapat konvo same same... kite tetap kawan... aku tetap ingat kau sampai bile bilee... Gud luck kawan...

Aku tau kau boleh walaupun kau tak sekelas lagi dengan kitorang aku harap kau tak kan lupekan aku dan kawan kawan yang lain... kitorang tetap sokong kau.. nanti kalau kau tak tahu.. nak mintak tolong dengan kitorang.. kau cakap jee.. aku sanggup naik melaka... demi kau kawan...
aku sedih dok tak dapat nak konvo same dengan kau..

Khamis, 30 April 2015

PERGI JUMPE DOKTER....

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 2:28 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Hye semuaa...
Aku mintak maaf kalau aku ada buat salah silap dekat korang. Sebenarnye aku tak sanggup nak simpan sorang sorang bende ni. jadi aku ambil keputusan untuk luahkan kepada korang. Ye mungkin sepanjang tiga tahun aku bersama dengan korang, korang nampak aku happy je kann. macam tak de ape ape berlaku dekat aku. Memang sengaje aku simpan sebenarnye sebab aku nak luangkan masa yang begitu berharge dekat korang. Jadi aku tak nyesal sangat kalau aku sanggup tahan sakit tu untuk korang. Sape sape pon tak pernah tahu sakit aku ape??
Mase aku dapat tahu pun aku rase sedih gile. down habis. sebab tu aku tak pernah bagi tau sape sape pon beban yang aku tanggung.

Aku nak ucap terima kasih dekat korang sebab bagi happy. sedih bersama sama dengan korang. SERIUS AKU CAKAP, AKU TAK AKAN LUPAKAN KENANGAN KITA..

Okey sebenarnye macam nii...
Alhamdulillah aku sihat je sampai la nii... Sakit yang aku cakap tu sebenarnye hati aku ni yang sakit. bukan sakit sebab ape. sakit sebab rindukan korang la. penat tau nak tahan sakit nii. dah nk dekat seminggu aku dekat rumah aku ni tapi aku rase macam aku ni dekat sangat ngn korang. memang susah la rasenye kalau tak de korang nii. mane tak nye buat itu ini semua teringat kat korang. Aku tak tau laa kenape susah sangat, berat sangat hati ni nak berpisah dengan korang. hampir setiap hari jugak la rase hati ni macam tak keruan gitu. rase macam nk sebak tau. sakit sangat rase hati ni. tapi sakit hati ni bukan macam sakit yang biase biase pernah aku alami, tapi sakit hati sebab tahan rasa rindu. sayang. nangis. tapi andai kate air mate ni jatuh lagi memang betul betul aku MENANGIS KERANA SAHABAT SEJATI... tapi kenape korang sanggup buat aku macam nii?? aku rindu korang tahu tak??

Korang nak tau tak?? Sebenarnye aku selalu cerite pasal korang dekat family aku terutama mak aku. sebab dy je salu ade dekat rumah. aku cerite semua pasal korang. dalam pada aku tengah syok cerite tu air mate aku jatuh. aku terus tukar cerite yang kite gi family day tu. bile aku ingat balik semua citer tuu air mate aku jatuh makin laju. aku ingatkan kalau cerite yang happy, aku tak nangis. tapi ianye membuatkan aku lagi nangis. korang nak tau tak. siap aku cakap dekat mak aku. "kalau diorang datang rumah nanti, mak jangan pelik sebab dorang panggil adik capel. mak aku tanye kenape?? aku cakap sebab tu name panggilan adik dekat sane". mak aku senyum je. sedih wey cerite aku nii sebab mak aku jawab dengan senyuman jee. tapi tak pe. at least aku dah luahkan segalanye, ada juga tempat aku nak kongsikan cerite kite satu kelas.

Aku janji dengan korang ni tau yang aku tak kan lupekan korang sampai bile bile sebab aku nak kite KAWAN SAMPAI BILE BILE... aku dah anggap korang ni betul betul macam abang dan akak aku.. korang nak tau sebab ape lagi aku rase susah sangat nak berpisah dengan korang, sebabnye korang dekat group Whatsapp tu tak pernah senyap. ade je yang ajak bertekak. tak padan yang jauh kann. korang kalau aku senyap dekat group tu. korang jangan cakap aku sombong. aku tak sombong tapi aku takut aku nangis sebab rindu giler dekat korang..
Korang jage diri eaa. bye~~~~

Ahad, 26 April 2015

#AKURINDUTAHUTAK

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 12:38 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Selamat Malam...
Malam yang lagi hambarr~~~
Kenape la asyik nak nangis je hati nii...
Kawan kawan janganlah buat macam nii...
Penat tau nak berlakon bagaii nii. konon macam kuat... tapi hati aku tak kuat la weyyy.....

Korang korang semua... aku harap sangat korang tak lupekan kenangan kite semua... Kalau ada yang lupee. aku pukul dia eaa... tak la gurau je.. harap harap tak gitu laa ye.. setiap malam wey aku teringatkan korang.. selalu bangun je nampak korang pastu lepak dengan korang... tapi tu semua dah tak de laa. mane nak dapat lagi macam tu semuanyee...

Korang yang aku sayang...
Abang abang aku yang aku sayang...
Yeen. Capang. Bob. Alip. Acab. Wan. Emy. Husin. Aidil. Ajak. korang ni memang baik tau tak. Kat sini aku berani la nak cakap. kalau depan korang memang tak laa. nanti ada yang perasan. hahaha melawak je tuu. aku rindu korang laa nak lepak same. nak bahan orang same same(tu korang je la. aku baik). yang sanggup melayan kerenah aku yang gila gila ni. Yeen. Capang. Bob. Alip. Acab thanks sangat kat korang sebab nak jugak lepak ngan aku sampai lewat malam. kite makan same same. main bowling same same. tiga tahun tau kite bersame. ada yang cakap aku sombong la. ada yang bajet bajet jee. tapi lame lame korang sume okey dok. gile gile same macam aku. Acab thanks bagi aku name capel ni.. melekat sampai aku habis belajar ni tauu. korang jage diri eaa. jangan degil degil. aku sayang korang..

Kepada kengkawan yang santek santek nii...
Aku sayang korang ketat ketat...
Kiera kau kenape nangis eak mase aku nak balik tuu. kau tau tak sebenarnye tak nak nangis tauu. kau buat aku nangis sampai sini kiera. kenape. kenape. kenape. kau kawan aku sampai bile bile tauu. Adda kawan aku yang annoying. sakit hati aku kalau cakap ngn kau.. tapii thanks sangat sangat sebab layang kerenah aku nii. aku tau adik kau pon tak de perangai macam aku nii. Kak Ayu Kak Is both of u my lovely sister yee. thanks sudi jadi kawan. kakak. mak dalam hidup aku. kak ayu jangan garang sangat. kawen cepat. Fana Fitt korang kawan yang aku tak pernah jumpe sebabye korang lagi gile gile dari aku. hahaha aku sayang korang laa. Kinahh my mom thanks sebab selalu melayan tekak aku yang selalu meroyan nk mintak makanan yang macam macam nii. ni baru kauu. belum suami aku lagii. mau botak dibuatnye sebab aku mintak yang bukan bukan. Fazira Dayah Mar Fateha korang kawan yang selalu mendiamkan diri. tapi bile orang gelak korang gelak jugak kann. Fazira kau jangan makan banyak banyak nanti tak muat baju nak kawen tauu. Fiza nanti kalau dah kawen jangan lupe jemput kitorang.

Aku sayang korang sangat sangat. Ada jodoh jumpe lagi...
#salamRINDU
#jumpekonvo
#ByeByesemuaa

Rabu, 18 Februari 2015

SAKITNYA TUH DI SINI....

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 3:15 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

sakitnya tu di sini.. didalam hatiku.... hahaha lagu top five bulan ni kannn. entah ape ape la kannn. tapi aku pon suke jugak dengar lagu tu mase pestime dengar.

hari ni macam nak menangis. macam nak lepak tepi pantai lame lame nak nangis puas puas. biar air kt pantai makin naik. hahah boleh eak macam tu. betol betol nak nagis ni di buatnye. tahan je la ye. hishhh tapi xbolehh.

hari ni memang hati ni sakit je. tu yang rase nak nangis bagai tu. selalu tak macam ni. hari ni je rase macam ni. nape eak?? sabarlah wahai hati yang sedang lara( ayat tak boleh blah). hari ni kite yang rase sakit tu. nanti bile bile mase yang sesuai. biar dy pula yang rasa sakitnya tuh disini. hahaha ngarut je memalam ni kann.

Okey BYE~~~~~

Rabu, 4 Februari 2015

NAK KAHWIN JUGAK!!!

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 4:50 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Assalamualaikum...
To my lovely sister....
        
       Yang pertama kalinye nk mengucapkan congrats dekat kakak sy yg comel ni.... ehh congrats sebab ape?? hahahha congrats sebab tak lama lagi akak sy ni nak kawen sudahh. Akak nanti da kawen jangan lupe dekat kite ye. Insyaallah kite akan psrgi wedding akak tu ye.. RINDU SANGAT DEKAT AKK ERNA...

       Tahniah lagi sekali... huhu kite pulak yg macam excited... hahaha memang terlebih excited dah ni. dok kire je lagi bape hari ni tauuuuuuu... tak sabarnye....
Doakan kite berjaya dan cepat dapat jodoh jugak. hahahahahhahahaha (gelak sampai meleleh air mate)...

        Akak ERNA takkkkk sabarrrr laaaa nakkk giii weddinggg akak. hahahahaha okey la nanti terFEELING pulak..  dah menangis hentak hentak kaki nak kawen jugak nanti. hihihi bye LEBIUuuuu

 

Cerita MIRA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review