Ahad, 26 April 2015

#AKURINDUTAHUTAK

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 12:38 PG

Selamat Malam...
Malam yang lagi hambarr~~~
Kenape la asyik nak nangis je hati nii...
Kawan kawan janganlah buat macam nii...
Penat tau nak berlakon bagaii nii. konon macam kuat... tapi hati aku tak kuat la weyyy.....

Korang korang semua... aku harap sangat korang tak lupekan kenangan kite semua... Kalau ada yang lupee. aku pukul dia eaa... tak la gurau je.. harap harap tak gitu laa ye.. setiap malam wey aku teringatkan korang.. selalu bangun je nampak korang pastu lepak dengan korang... tapi tu semua dah tak de laa. mane nak dapat lagi macam tu semuanyee...

Korang yang aku sayang...
Abang abang aku yang aku sayang...
Yeen. Capang. Bob. Alip. Acab. Wan. Emy. Husin. Aidil. Ajak. korang ni memang baik tau tak. Kat sini aku berani la nak cakap. kalau depan korang memang tak laa. nanti ada yang perasan. hahaha melawak je tuu. aku rindu korang laa nak lepak same. nak bahan orang same same(tu korang je la. aku baik). yang sanggup melayan kerenah aku yang gila gila ni. Yeen. Capang. Bob. Alip. Acab thanks sangat kat korang sebab nak jugak lepak ngan aku sampai lewat malam. kite makan same same. main bowling same same. tiga tahun tau kite bersame. ada yang cakap aku sombong la. ada yang bajet bajet jee. tapi lame lame korang sume okey dok. gile gile same macam aku. Acab thanks bagi aku name capel ni.. melekat sampai aku habis belajar ni tauu. korang jage diri eaa. jangan degil degil. aku sayang korang..

Kepada kengkawan yang santek santek nii...
Aku sayang korang ketat ketat...
Kiera kau kenape nangis eak mase aku nak balik tuu. kau tau tak sebenarnye tak nak nangis tauu. kau buat aku nangis sampai sini kiera. kenape. kenape. kenape. kau kawan aku sampai bile bile tauu. Adda kawan aku yang annoying. sakit hati aku kalau cakap ngn kau.. tapii thanks sangat sangat sebab layang kerenah aku nii. aku tau adik kau pon tak de perangai macam aku nii. Kak Ayu Kak Is both of u my lovely sister yee. thanks sudi jadi kawan. kakak. mak dalam hidup aku. kak ayu jangan garang sangat. kawen cepat. Fana Fitt korang kawan yang aku tak pernah jumpe sebabye korang lagi gile gile dari aku. hahaha aku sayang korang laa. Kinahh my mom thanks sebab selalu melayan tekak aku yang selalu meroyan nk mintak makanan yang macam macam nii. ni baru kauu. belum suami aku lagii. mau botak dibuatnye sebab aku mintak yang bukan bukan. Fazira Dayah Mar Fateha korang kawan yang selalu mendiamkan diri. tapi bile orang gelak korang gelak jugak kann. Fazira kau jangan makan banyak banyak nanti tak muat baju nak kawen tauu. Fiza nanti kalau dah kawen jangan lupe jemput kitorang.

Aku sayang korang sangat sangat. Ada jodoh jumpe lagi...
#salamRINDU
#jumpekonvo
#ByeByesemuaa

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

Cerita MIRA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review