Rabu, 8 Mei 2013

hoki permainanku

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 12:23 PTG
salam semua. huhu pejam celik2 dah lame jugak eak ak cti sem ni. huh da kne blajar balik. alaa lupe lorh naik ni result kluar. uish takut ler. mintak2 dapat 3.5. huh aminnnn. sehat tak. eh bermonolog sendri pulak eak. huhu tu la orang ada blog nk jgak. tu le padahnye. crite xbyk ada hti nk berblog ea. hah ada sesapa yg mnat hoki tak? hah tak de? knape eak xmnat men hoki. best la men hoki. agak2 geram ngan orang tu pukul je bola tu kuat2 ibaratkan org yg korang geram tu. huhu xle bkn nk mengajo yg bukan2 tapi mcm kenyataan pun ada. hik3. ni dye crite pasal hoki ni pon ada sebabnya. huhu bru jer smalam tgok junior sekolah dulu lawn hoki. her mcm rindu la nk men hoki tu balik. tapiii da pencen ler. da xkuat mcm dulu nk berlari sana sini. apa boleh buat umur dah meningkat la katekan. padahal bru je 2 taun xpegang stik hoki tu. crite mcm da lame jeg eak. tpi time ak sdih gak la bub xdpt g wakil J. sbb time ak rmai ler yg tere2 ni. gerun mak. tp smalam hepi gak la bub dpt gak pgang kjap bola tu. smpai ke ptg gak la tgok game dorang tu. blik je hujan. huh nseb nek kete.
menegak
my twin. cye tak??
haha tu dy salah seorang junior hoki ak. sme tak mke ak nagn dy? ada yg pnggil dy tu twin ak. haha bangge seyh. nme dy ain. tu pn nk sme gak le nme ngan ak. huh lg skali bangge. 

hah yg ni plak keeper dorang yg mrangkap kapten. hbat ar dy. knal xyg mne? yg mke konon cute tu. tgn di mke. hoho. ak pnggil dy cumbet. smpai skunk kkal nme uw. sbnarnya byk lg gmbar tu. tpi xdpt la nk msukkn. kank byak lak pageny. nnti org xnk bce lau byak2 ni. sukenye dpat jmpe dorg balik. nanti jmpe lg yek..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

Cerita MIRA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review