Jumaat, 24 Oktober 2014

DINNER WITH DPIK 6

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 10:51 PG

assalamualaikum. huhu tetibe mood nak update blog ni setelah sekian lama tidak mengunjuginye adoii pon.

Ni dia nk ceghite pasal dinner dgn sem 6 malam haritu. sangat selonok. sangat gembire. semua sangat sangat. pejam celik pejam celik dah sem 5 dah aku ni rupenye eak. terase la macam senior senior gitu kan. hahah tak de la. ehh nk cerite pasal dinner kan. dinner tu buat kat #tanjung bidara beach resort. diorang sikit bolehh la buat kat hotel gitu. nanti batch aku ghamai sampai 200 orang tau. rase rase kene buat kat stadium hang jebat ni eak. hahha ngarot je.

Malam haritu tema Mr and Mrs Arrogant. hahah apa apa lah dorang ni amik theme. aku layan kan aje. aduhaii terase sedih pon ada mase malam tu sebab aku pon mengalaminye jugak. xsanggup. dari yang sombong, bongkak, konon tak nak tegur tu la aku frend dengan dorang semua sampai la ni. siap ada yang tersangkot bagai ni kan. huhu ni aku nak nunjuk sikit gambar aku yang gojes ni kat ualls.

Ok cukup la setakat nak bagi ualls jeles je kan. huhu XOXO

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

Cerita MIRA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review