Ahad, 29 Disember 2013

berjalan sakan o_O

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 8:15 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

hulla guys!! hari ni satu hari berjalan ngn housemate merangkap my sista kt mlake ni. dy la salu bergadoh ngn ak kt sini. tp dy gak la tg salu tmpt ak story morry. thanks ya kak erna. ni last la kte jumpe sbb akk da last sem. i'm gonna miss u. huhu

Jumaat, 27 Disember 2013

macam xcaye je la??

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 9:54 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

assalamualaikum guyss. ni ha sekarang ni dok heboh pasal ikan yg naik kt lahad datu tu. mule2 mcm xcaye tau. lpas je da tgok kt youtube tu baru la caye sikit. huh alhamdulillah rezeki diorang kt sne. jimat duit xpayah bli barang dapor lagi. dok makan je ikan tu hari2. xpe la kte kt sini hanye mendoakn je ap yg terbaik. mane tau nnti rezeki kte pulak. hihi gurau je. ok guyss dadadaaa

tips nak dpt idea kreatif

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 12:17 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

ni ha kak mah nk kongsi kn lg tips nk dpt idea yg kreatif:
~ berfikir ditempat yg kemas, selesa n tanpa gangguan kerja lain.
~ berfikiran bebas n dapat menerima segala idea yg terlintas.
~ catat segala idea.
~ dapatkan pandangan serta bersedia menghadapi kritikan.
~ sentiasa yakin dengan idea yg diperolehi.
~ bersedia berkompromi dgn idea lain.
haa tu la sikit tips nk dpt idea yg kreatif dari kak mah. haha
tercetus idea time kuliah puan suzy. ahaha nampak sgt xfokus. dadaa semua. see ya

Selasa, 24 Disember 2013

apa itu stress??

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 10:53 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

ni just nk share ilmu yg ad ni. nk tau tak?? stress tu akan selalu ad kt dalm diri seseorang itu kalau seseorang tu xpandai nk balance kn dirinya sendiri. ni dia kak mah nk share ap sbb stress tu ada pada diri kita:
;-) stress adalah ujian dari allah untuk hambanya.
;-) stress dpt memdekatkn diri kita dgn allah.
;-) stress ni jugak sebagai kertas peperiksaan yg mnguji keimanan n kesabaran kite.
;-) stress juga sebagai motivasi dalaman yg terbaik untuk diri kite.
;-) stress mengajar kite bersyukur gak tau.
ni yg last ak suke.
;-) tiada istilah stress dlm kehidupan. hanya istilah ujian je yg ada sebenarnye.
p/s: ualls renung2kanlah ea. ak pon same jugak. peringatan untuk sesama sedare kite ni ha la eak.
copy: tip belajar tanpa stress.
dadadada

guitar oh guitar

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 5:05 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

alhamdulillah dpt jugak. da lme ak ngidam. bru dpt ni ha. seronok sgt la wey!! haishh guitar oh guitar. seronok xterkate ler. peace :-P

Isnin, 23 Disember 2013

simposium??

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 11:50 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

hari ni punye crite. kak jemah nk share ni. huh awal pagi kak jemah da kne wake up dari mimpi yg indah tau. spe tau simposium tu ap?? ntah la ap yg ak tau simposium ni satu perbentangan kertas kerja yg dilakukan oleh lect kuim untuk student yg amik kos psikologi ni. ak pon menganga je g sne sbb ak ni budak kaunseling. jaoh lg nk ke psikologi tu. but the way ad jugak la input yg ak dpt tau daripada ak nganga je hostel ni. hurrayy :-D

Sabtu, 21 Disember 2013

birtday gue!!

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 8:23 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

ni birtday ak taun ni yg ke 19. da besar ak rupenyer. xsangke ler. macam xcaye je. macam makin besar je. hihi firt af all thanks kt my family yg celebrate my birthday ni walaupon kt uma je ni ha. hah lg 1 sdih la xdpt nk celebrate biertday akk n abg ak bulan ni sbb ak kt kolej la. ooppss hah nmpk xbudak kt sebelah ak tu. tu nia. dy mmg suke nyebok je. birtday org mcm birthday dy jugak!! haishh xpela dy ank buah ak jugak tu. kih3. ok daa

lame ku menyepi!!

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 7:51 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

hye uallss!! sorry la. lme btul ak xmerepek kt blog ni. maklumla sbok bljar la katekn. sangat!! uallss ap khabar?? huh rindu pulak nk nulis bende2 yg merepek kt dlm ni. haishh.

 

Cerita MIRA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review