Jumaat, 5 Disember 2014

WELCOME LAST SEM...

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 5:39 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Assalamualaikum semua.... pejam celik pejam celik dah habis praktikal aku selama 6 minggu di PKMD Segamat..
Alhamdulillah semuanye berjalan dengan lancar. banyak ilmu yg aku dapat. tapi sayangnye sekejap je. kalau boleh nk lama lagi la. banyak mende yg aku nk belajar lagi.

Okey ahad ni dah kene balik Melaka. Last Sem. Macam tak caye je aku dah last sem. mase dolu dolu macam ap lamenyerr. hihi... yang tak menahannye. naik je amik result terus. haishh cuak betol larr. YA ALLAH tabahkanlah hati ini ketika mengambil result exam serta sahabat sahabatku yg lain, mudah mudahan kami mendapat keputusan yg cemerlang. Sesungguhnya kami telah berusaha dengan sehabis baik.
Aminnn.....
Okey bye. XOXO

 

Cerita MIRA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review