Isnin, 27 Oktober 2014

TALK ABOUT PRACTICAL

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 2:29 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

assalamualaikum semua..

ni ha nk ceghite pasal praktikal kan. kome tau ke idok yang teman ni tengah praktikal dekat JKM, pejam celik pejam celik dah hari kedua teman mula kerje dekat sini ha. dari semalam lagi teman da mule tau?? haha memang tak dinafikan la nebess yang teramat sangat. tuhan saje yang tahu.

hari ni pulak hari kedua, tengah pikiak ni nak cari klien. sebabnye perasaan takut ni dah masuk dalam badan aku ni. hahah da macam cerite seram la pulak. takdela yang jadi masalahnye adalah aku takot. tu je. hahaha gempak kan.

okey lah semua, nak tau pasal praktikal aku yang selama 6 minggu ni. tunggu je tau. jangan tak tunggu pulak. nanti terlepas nak dengar gosip panas dari aku tau. bye XOXO

Jumaat, 24 Oktober 2014

DINNER WITH DPIK 6

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 10:51 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

assalamualaikum. huhu tetibe mood nak update blog ni setelah sekian lama tidak mengunjuginye adoii pon.

Ni dia nk ceghite pasal dinner dgn sem 6 malam haritu. sangat selonok. sangat gembire. semua sangat sangat. pejam celik pejam celik dah sem 5 dah aku ni rupenye eak. terase la macam senior senior gitu kan. hahah tak de la. ehh nk cerite pasal dinner kan. dinner tu buat kat #tanjung bidara beach resort. diorang sikit bolehh la buat kat hotel gitu. nanti batch aku ghamai sampai 200 orang tau. rase rase kene buat kat stadium hang jebat ni eak. hahha ngarot je.

Malam haritu tema Mr and Mrs Arrogant. hahah apa apa lah dorang ni amik theme. aku layan kan aje. aduhaii terase sedih pon ada mase malam tu sebab aku pon mengalaminye jugak. xsanggup. dari yang sombong, bongkak, konon tak nak tegur tu la aku frend dengan dorang semua sampai la ni. siap ada yang tersangkot bagai ni kan. huhu ni aku nak nunjuk sikit gambar aku yang gojes ni kat ualls.

Ok cukup la setakat nak bagi ualls jeles je kan. huhu XOXO

 

Cerita MIRA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review