Selasa, 2 Julai 2013

hari ibu yg dah berlalu

edit by sitiainoramirah abd.tahir di 10:34 PTG 0 ulasan
holla semua. buat ape tu? sori ler da lme xtambah story. cuti hari tu xdpat on9 le. sbok banget. kih3 mengalahkan p.m pulak kn. nk cter ni hari tu ktorang celebrate mothers day begitu cepat sangat sbb terlalu excited. kuang5. jp nk tunjuk keknye. mesti korang terliur punyer. pas tu mesti tanye bli kt mne ek. hihi xpon nk mntak sikit latu kan.
hah tu ler gmbo keknye. i yg pilih tau. hah blagak gler. jp2 nk tunjuk suasane umah ktorang mase celebrate tu. meriah gler. 


haha tu dia gmbar mak2 kt uma ak. yg pkai tudung tu mak ak. nme dy hamidah bte mohamed. happy mothers day mak. kuang3. pas tu yg pkai bju biru tu akk ipar n akk long ak. haha tu le yg excited sgt nk celebrate sbb ad 3 org yg dah bergelar mak kt dlm uma tu.











hah ni lg satu gmbo budak action lbey. smue gmbr kne ad gmbo dy. sakit pulak hati ngn bdak tu.
tu dy nmpak xbdak yg tga suap mak dy tu. nme dy norish dania. hah dy la bdak yg ak ckp tu. kalu amik gmbo xsah kalo xde gmbo dy. 
huh da le nti smbung lg. byak cter ni bub da lme xon9 kn. huhu untuk pnutup kate "SELAMAT HARI IBU" kepada sume ibu2 kt dunia ni. toink5
 

Cerita MIRA Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review